Till Vardag & Till Fest

-  FESTLOKAL  -

Festerna är många såsom student, bröllop, årsdag, dop samt lärarmiddag, företags-kickoff, julfest, sommarfest, ja allt du kan tänka dig. 

 

Våra två lokaler inbjuder till både större och mindre fester och middagar. Här kan du även hålla föredrag, möten och konferenser. 

 

Vi tillhandahåller en unik kombination av lokal och service med mat lagad på plats. 

 

Hos oss har ni har möjlighet att ta med egen dryck. 

 

Vi skräddarsyr alla arrangemang och ni kan se oss som ett led på vägen i planeringen för er dag eller kväll.

I våra härliga lokaler kan både stora och små fester äga rum. Stora lokalen med tillgång till förrummet intill har plats för 90 personer. Minimum för bokning är 30 personer.

 

Bröllop/årsdagar/bemärkelsedagar/studentfester/sommarfester/nyårsfester/dopfester/minnestunder/barnkalas - alla slags tillställningar är välkomna hos oss.

 

På Hantverksgården lagar vi all mat på plats, vilket ger möjlighet att tillgodose era önskemål. Personalen som arbetar här har stor och lång erfarenhet av restaurangbranschen och ger gärna det lilla extra. 

 

Vi hjälper till under hela planeringsprocessen och genomförandet för att du som gäst skall få den bästa upplevelsen av dagen.

 

Alkoholhaltiga drycker medtas av dig som gäst, så även dekorationer och blommor till bord & lokal. Alkoholfria alternativ finna att beställa via oss men kan även medtas om så önskas.

I abonnemangsavgiften ingår linnedukar, servetter samt husets porslin och glas. Abonnemangsavgiften kan variera beroende på årstid.

Underhållning? Vi hjälper gärna till.

Vi har lång erfarenhet inom nöjes- & artist-branchen och hjälper er gärna med bokning av underhållning och teknik.

 

Kontakta oss gärna och boka in ett första förutsättningslöst möte för att prata igenom tankar och idéer för ert arrangemang. 

Telefon: 040-420113

eller skicka ett meddelande här nedanför.

© 2016 Hantverksgården i Vellinge (B10 i Skanör AB)